Къде е министър Рашков втори ден, след като в изборния

...
Къде е министър Рашков втори ден, след като в изборния
Коментари Харесай

ГЕРБ пита къде е Рашков. Борисов: Пише ми призовка |

" Къде е министър Рашков втори ден, откакто в изборния ден даваше изявленията ", попитаха от ГЕРБ на конференция през днешния ден.

" Пише ми призовка " - отговори Бойко Борисов и прочете листче, което по думите му е призовка за него за четвъртък. Не стана ясно за какво водачът на ГЕРБ е  свикан.

" Не се тревожа бе, Рашков. Ела ме разпитай ти обаче ", сподели Борисов.

От изявлението му въпреки всичко може да се допусна, че призовката е по отношение на акциите против пазаруване на гласове. Борисов заприказва за резултатите в ромските квартали, където съгласно него ГЕРБ имали гласове единствено тук-там, където имат депутати - имали и директорка на ромско учебно заведение в листата. Много гласове обаче в ромски секции, по думите му, имало за Има Такъв Народ и даже за Демократична България.

ГЕРБ изиска оставка на ЦИК " поради безпорядък в изборите в чужбина ".

От партията упрекнаха комисията, че не е била разполагаем за указания на СИК-овете от чужбина в продължение на 30 часа и по този начин членовете на комисиите не са знаели по какъв начин да работят. Освен това ГЕРБ още веднъж настояха ЦИК да даде лист с техниците, обезпечили работата на машините за вота.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР