Къде е Мартин Петров? Какво се е случило с българския

...
Къде е Мартин Петров? Какво се е случило с българския
Коментари Харесай

Треньорът на Базел се чуди: Какво се е случило с националния ви отбор от времето на Стоичков насам?

" Къде е Мартин Петров? Какво се е случило с българския народен тим по футбол от времето на Христо Стоичков насам? ".

Тези въпроси зададе учуденият треньор на Базел Александър Фрай по време на пресконференцияпреди първия мач с ЦСКА от плейофите в Лигата на конференциите, който е на следващия ден от 20:00 часа на Националния стадион „ Васил Левски “.

Фрай и Мартин Петров са играли една година дружно в Сервет (Женева), а по-късно са се засичали по немските терени в Бундеслигата, когато българското крило носеше екипа на Волфсбург.  " Мартин беше доста добър футболист “, сподели Фрай, който има три сезона в Борусия (Дортмунд), написа Dsport. 

„ Не знам какъв брой аудитория ще пристигна, само че когато има хора, постоянно става по-интересно и по-динамично. Ние сме пристигнали да покажем какво можем. Желанието естествено е да реализираме резултат, който е да е добър преди реванша. Но действителностите са такива, че ЦСКА ще направи всичко допустимо, с цел да не се случи това, разяснява той упованията си за утрешната среща “.

Попитан дали е осведомен с проблемите на ЦСКА, той отговори: „ Както всеки тим, по този начин и ЦСКА си има своите недостатъци и ние ще се опитаме да се възползваме от това “.

„ Историята няма отношение към мачовете, тъй като история. Играчите са напълно разнообразни. Да, ние не сме в положително положение, имаме прекомерно малко точки в шампионата. Срещу Лугано не се представихме добре и в този момент задачата е да подобрим нещата. ЦСКА съм ги гледал по малкия екран. Но в Европа са два мача и който се класира, ще се класира след два мача “, приключи Фрай.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР