Къде е кметът на Община Варна и защо не присъства

...
Къде е кметът на Община Варна и защо не присъства
Коментари Харесай

Съветниците питат: Къде е кметът на Варна

Къде е кметът на Община Варна и за какво не участва на съвещанието на Общински съвет, на което ще се гласоподава бюджетът на Община Варна. Това попитаха ред общински съветници на днешната сесия на локалния парламент, съобщи кореспондент на Moreto.net.

От администрацията не дадоха отговор къде се намира градоначалникът и за какво не участва на съвещанието.

Зам. - кметът Павел Попов излезе на трибуната, само че не с цел да даде обяснение, а за насочи рецензия към метода, по който се води съвещанието. По думите му се допускало някои от съветниците да вършат невярни внушения и да се създават подправени вести. За образец даде изказванието на „ Възраждане “, че противоречивата зала във „ Владиславово “ не работи. По думите му оборудването действа и в него се организират спортни събития.

Междувременно през вчерашния ден кметът Благомир Коцев показа в персоналния си профил във Facebook пост във връзка идното гласоподаване на бюджета.

„ Вярвам, че към този момент няма спънки той да бъде гласуван, и то с цялостно единогласие. Ако въпреки всичко, той още веднъж бъде отритнат, би трябвало да е ясно, че със забавянето му от общинските съветници се нарушава работата на редица браншове в града. “, гласи част от обявата.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР