Къде е докладът на БАН за Белене?! Нали получиха разрешение

...
Къде е докладът на БАН за Белене?! Нали получиха разрешение
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Да не дописват доклада за АЕЦ ”Белене, къде е?

”Къде е отчетът на Българска академия на науките за ”Белене ”?! Нали получиха позволение преди седмица да го разгласяват. Да не го дописват сега? ” Този въпрос сложи на страницата си във ”Фейсбук ” някогашният народен представител Мартин Димитров.
След публикуването на резюмето на въпросния отчет на Българска академия на науките за АЕЦ “Белене” и неговата финансова доходност, пробват да ни убедят, че АЕЦ “Белене” е добра концепция. А тя не е. Димитров явно се съмнява, че заключенията му се украсяват катко коледна елха.

Ръководителят на работната група от Българска академия на науките, изготвила отчета за АЕЦ " Белене " по поръчка на Българския енергиен холдинг (БЕХ), проф. Александър Тасев изпрати на 4 декември писмо до държавната компания с искане да се позволи публикуването на резултатите от отчета. Това разгласи самият той тогава на конференция.

" Надявам се, че в идващите няколко дни ще бъде рационално признато нашето искане и ще можем да качим на уеб страницата на Българска академия на науките нашите подробни резултати ", разяснява той..
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР