Кадърът събра стотици коментариБившата на Криско Ася Капчикова отрече все

...
Кадърът събра стотици коментариБившата на Криско Ася Капчикова отрече все
Коментари Харесай

Ася Капчикова: Няма да се женя

Кадърът събра стотици мнения


Бившата на Криско Ася Капчикова отхвърли все по-упоритите клюки, че стяга женитба с новия си обичан Живко и към този момент даже е избрала сватбената рокля.

“Няма да се бракосъчетавам. Не е истина, само че се надявам Живко да е индивидът, който един ден ще ми изиска ръката ”, съобщи плеймейтката.

Повод за мълвата стана пост на Капчикова, която прочувствено се изясни в обич на мъжа до себе си: “Обичам те толкоз доста, ти си моята сродна душа ”, разкри сърцето си Ася. Тя показа, че не мисли за семейство и деца. Бившата танциорка беше безапелационна, че е щастлива и влюбена, само че сега фамилията надалеч не е на напред във времето за нея.

Тези дни миньончето за следващ път стана мотив за мнения, откакто разгласява фотография, на която театралничи чисто гола. Само за часове фрагментът обиколи обществените мрежи и провокира стотици разнопосочни мнения.

Блондинката обаче не се тормози от реакциите на потребителите си и съобщи, че се грижи за тялото си и поставя извънредно доста труд във фитнес залата. Затова не виждала проблем, че се хвали с резултата в разгорещени фрагменти в мрежата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР