Кадър: Youtube/WKYC Channel 3В същото време продължават гласуванията за членовете

...
Кадър: Youtube/WKYC Channel 3В същото време продължават гласуванията за членовете
Коментари Харесай

На 8 февруари започва процесът за импийчмънт на Тръмп

Кадър: Youtube/WKYC Channel 3

В същото време не престават гласуванията за членовете на екипа на президента Джо Байдън.

Следващата седмица ще има гласоподаване в Сената и по номинацията на Антъни Блинкън за държавен секретар.

На 8 февруари стартира процесът за импийчмънт на Доналд Тръмп, предадоха международните организации. Лидерът на демократическото болшинство в Сената Чък Шумър заяви, че до този график се е стигнало след сделка с републиканците.

В понеделник Камарата на представителите ще внесе обвинителния акт против Тръмп в Сената. След това юридическият екип на Тръмп ще има време, с цел да приготви отбрана.

В същото време не престават гласуванията за членовете на екипа на президента Джо Байдън. След като през вчерашния ден утвърди Лойд Остин за министър на защитата, в понеделник Сенатът ще гласоподава номинацията на Джанет Йелън за министър на финансите, заяви още Шумър, представен от Ройтерс.

Според американски медии Тръмп в последните дни е обсъждал със свои съидейници опция за основаване на партия, която да се назовава Патриотична партия. Той е приказвал и за желание да се кандидатира на изборите през 2024 година

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР