Кадър Yot tube, Международна федерация по вдигане на тежестиПредставянето ми

...
Кадър Yot tube, Международна федерация по вдигане на тежестиПредставянето ми
Коментари Харесай

Световният шампион Христо Христов пред „Петел“: Ако вдигам на Олимпиадата, мога да се преборя за медал

Кадър Yot tube, Международна федерация по повдигане на тежести

Представянето ми в Ташкент не беше толкоз мощно, само че в случай че вдигам на Олимпиадата в Токио, мисля, че мога да се преборя за орден.

Това съобщи за „ Петел “ от Истанбул варненският щангист Христо Христов, който стана международен първенец за младежи до 20 години в категория до 109 кг на шампионата на планетата в Узбекистан. След часове Ицо и персоналният му треньор Живко Николов летят за София, където се чака да дойдат в 20,35 часа довечера.

Останах спокоен, откакто изоставах с два кг след изхвърлянето, защото знаех, че във второто придвижване, в случай че се наложи, ще тласна всяка тежест, която ще ме направи първи. След втория опит в изтласкването към този момент бях уверен, че златото е мое и по-късно се оказа, че тъкмо след този опит съм станал и първенец, добави Ицо.

Болките в китката бяха търпими, те не се отразиха на представянето ми. Но имам запаси и в двете придвижвания, по силите ми е да подвигам много повече от това, което подвигнах в Ташкент. Мисля, че ми би трябвало още малко подготовка, с цел да покажа същинските си благоприятни условия, сподели още международният първенец.

Имаше положителни щангисти в моята категория, само че аз не подцених нито един от тях. Ако би трябвало обаче да съм откровен, съперник за купата ми беше единствено украинецът Богдан Хоза, който изпреварих  с един кг в дуела, сподели още състезателят на „ Титан “.

Искам да благодаря на всички, които бяха до мен – на моето семейство, на персоналния ми тренор Живко Николов, на управленията на „ Титан “ и националния тим, на Община Варна и Община Бяла, на всички другари и близки. Почивка за мен обаче няма да има. Още на следващия ден съм в залата, защото имам по-високи цели този сезон, приключи 20-годишният Христо Христов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР