Кадър: ВВС на БългарияПри издирвателна операция се установи, че пилотът

...
Кадър: ВВС на БългарияПри издирвателна операция се установи, че пилотът
Коментари Харесай

Жената до трагично починалия пилот Валентин Терзиев: Ще се видим отново – там горе!

Кадър: Военновъздушни сили на България

" При издирвателна интервенция се откри, че водачът на изтребител МИГ-29 майор Валентин Терзиев е умрял ", това написаха на формалната си страница Военновъздушни сили на България.

“Светъл път към небесните небеса! Ще се забележим още веднъж – там горе! Обичам те! Ще ми липсваш ”.

 С тези трогателни и горестни думи се обърна към своя обичан брачната половинка на трагично починалият водач от  авиобаза Граф Игнатиево майор Валентин Терзиев. Димитрина Попова разгласява пост на персоналната си страница във фейсбук, откакто по-рано през днешния ден от Министерството на защитата оповестиха публично, че водачът на изтребител МиГ-29 е умрял. 



„ Извървя целия път – от фантазията да станеш водач, през действителността – да бъдеш подобен, до края да останеш вечно в небето! ”, се споделя още в прощалното послание на неговата обичана, видя marica.bg.

До трагичния случай с майор Терзиев се стигна  по време на обучение край Шабла, на 9 юни при осъществяването на подготвителния полет за пукотевица по въздушна цел (светеща парашутна мишена) в нощни условия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР