Кадър: ТВ1Собственичката на социологическата агенция Екзакта Лидия Йорданова се оплака

...
Кадър: ТВ1Собственичката на социологическата агенция Екзакта Лидия Йорданова се оплака
Коментари Харесай

Шефката на Екзакта се оплака от заплахи заради данни за подкрепа към мерките за ограничаване на Ковид

Кадър: ТВ1

Собственичката на социологическата организация " Екзакта " Лидия Йорданова се оплака с пост във фейсбук, че е получила закани заради обществената поддръжка за ограниченията за ограничение на КОВИД.

Ето какво написа тя:

" Скъпи ФБ другари, не съм от хората, които постоянно споделят постове на професионална тематика. Но през днешния ден желая го направя. За пръв път в дългото ми съществуване на социолог, през днешния ден бях потърсена по телефона от чужд, който с груби въпроси и недвусмислени подмятания ми даде да схвана, че избрани среди не са удовлетворени от данните, които преди малко огласих.

И тук не става дума за резултати свързани с политически настройки, а за публичната поддръжка за ограниченията за ограничение на КОВИД. Давам публичност на този напън върху мен, тъй като той е неприемлив. Не одобрявам оценките на нападателни и некомпетентни хора, които работят " заплашване ". Ще подам информацията, с която разполагам и към съответните институции! ".

Според изследването на организацията едвам 23% от българите считат да се имунизират, 35 на 100 се двоумят.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР