Кадър Трафик нюз иДнес се проведе дело срещу Ивайло Пенов,

...
Кадър Трафик нюз иДнес се проведе дело срещу Ивайло Пенов,
Коментари Харесай

Биячът от Капана: Много пъти съм хранил Митака, но в този ден бях афектиран

Кадър Трафик нюз и

Днес се организира дело против Ивайло Пенов, който бе показан в съда като Ивайло Дадански. Той е упрекнат в побой над продавача на чорапи Митко от Капана в Пловдив, като запис от случая бе публикуван в интернет пространството в последните дни.

Мъжът, който всички познават с предходното име, е с изменена фамилия, заяви Plovdiv24.bg. Днес той се извини на пловдивчани за случилото се, само че с нахален звук. Каза, че няма да разяснява очевидната предумишленост на прокуратурата, само че като чужденец в града се " извинява на пловдивчани като един недодялан селски човек за наличието си ".

И сподели че съжалява за постъпката си. Ивайло наричаше от самото начало продавача на чорапи с името Митака и съобщи, че и в този момент го усеща като непосредствен човек. Посочи, че доста пъти го е хранил и се е грижил за него. Но просто в този ден е бил обиден от нещо, а Митака е попаднал в несъответствуващ миг пред него, когато е бил раздразнителен.

Не го бил блъснал изобщо, единствено се засилил. Нямало да го направи, в случай че Митака не го е провокирал с израза " Гледай си работата ". " Моята реакция беше неправилна ", сподели Ивайло, само че все пак продължи да твърди, че той не е отговорен за нищо.

След това описа, че е получил закани още сутринта на идващия ден и е схванал от сервитьорите си, че против него е подета акция във Facebook. Ни в чеп, ни в ръкав уточни, че той не е страхлив човек и че евентуално доста пловдивчани в " Капана " не го харесват.

Не бил се крил изобщо, по този начин както твърди прокуратурата. Бил работил по време на пандемията фактически, само че нямал нито един акт, което значело, че неговата теза е била възприета от институциите.

" Предполага се, че съм забавен човек и мога да приказвам  с публицистите за по- забавни тематики от Митко ", сподели обвиненият. Накрая изиска от съда да направи разлика сред предварителна защита и принуда и прикани за правдивост, тъй като прокуратурата надълбоко бъркала. 

" Каза още, че в случай че толкоз доста пловдивчани желаят той да си тръгне може да го направи още на следващия ден сутринта ".
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР