Кадър Софию Прайд, ФБЛегендарният английски актьор сър Иън Маккелън подкрепи

...
Кадър Софию Прайд, ФБЛегендарният английски актьор сър Иън Маккелън подкрепи
Коментари Харесай

Гандалф от Властелинът на пръстените подкрепи София Прайд

Кадър Софию Прайд, ФБ

Легендарният британски артист сър Иън Маккелън поддържа идния през юни София Прайд.

“Изпращам ви своята обич и не забравяйте, че вие сте прави в битката ви за определяне на вашите човешки права, а тези, които се опълчват бъркат. Надявам се, че причините ви ще завоюват скоро ", представен от huge.bg.

Известен с функциите си на Гандалф във " Властелинът на пръстените “ и " Хобит “, Магнито в " X-Men “ и сър Лей Тийбинг в " Шифърът на Леонардо “, Иън Маккелън е и съосновател на една от най-авторитетните ЛГБТИ организации в света – британската Stonewall. Той не е спирал да се застъпва за правата на ЛГБТИ хората по целия свят от разкриването си в радио изявление по BBC през 1988 година.

Организаторите споделят: “София Прайд от дълго време е идея, която сплотява освен ЛГБТИ хората и техните фамилии и другари тук, само че и по света. Много сме горди, че сър Иън Маккелън е следващия важен човек, който се застъпва за нашата идея. "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР