Кадър Сергей Станишев, ФейсбукСергей Станишев за пръв път коментира случващото

...
Кадър Сергей Станишев, ФейсбукСергей Станишев за пръв път коментира случващото
Коментари Харесай

Станишев отговори на Нинова: Не послушах Борисов и днес тя е председател на БСП

Кадър Сергей Станишев, Facebook

Сергей Станишев за пръв път разяснява протичащото се в България от доста време. 

Той отговори през днешния ден на думите на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че с Борисов е бил в съгласуваност за махането й. По-рано самият Борисов сподели, че му е споделил да я махне. 

Ето какво написа Станишев:

" Днес стана явно, че разгромът на левицата на парламентарните избори ще бъде оправдаван посредством груби неистини и операции. Чрез фейсбук постове на партийния водач. Левият опит за политическо шоу. Според Нинова, Борисов “ме е молел да я махна ”. Задкулисно - от парламентарната естрада. Е, не го послушах и през днешния ден тя е ръководител на Българска социалистическа партия. И я апелирам да отговори на няколко въпроса, които вълнуват хората в партията. Защо жертва Радев в услуга на Борисов и Движение за права и свободи? А Българска социалистическа партия трябваше да заплати тази скъпа цена на изборите? ". Това пита Сергей Станишев на страницата си във Facebook.

Партийната преданост не ми позволяваше до този миг да разясня резултатите на Българска социалистическа партия. Очаквах Националният съвет да даде явен знак, че е схванал посланието на гласоподавателите на тези избори. Това не се случи. „ Продължаваме напред! “

Днес стана явно, че разгромът на левицата на парламентарните избори ще бъде оправдаван посредством груби неистини и операции. Чрез фейсбук постове на партийния водач. Левият опит за политическо шоу.

Според Нинова, Борисов “ме е молел да я махна ”. Задкулисно - от парламентарната естрада. Е, не го послушах и през днешния ден тя е ръководител на Българска социалистическа партия. И я апелирам да отговори на няколко въпроса, които вълнуват хората в партията.

Защо жертва Радев в услуга на Борисов и Движение за права и свободи? А Българска социалистическа партия трябваше да заплати тази скъпа цена на изборите?

Какво постанова превръщането на Българска социалистическа партия от огромна, демократична и комплицирана партия в междинна, опростена, лидерска групировка?

Как като единствена съпротива губиш следващите избори и отблъскваш половин милион гласоподаватели?

“Късно е, сътрудници, за китка! ” Цитат от през днешния ден, от брифинга на управлението на “Позитано ” 20, с който Нинова атакува партиите на митинга. След всички опити на същото управление да се покаже като участник в митингите. Откривате ли политическа логичност? Аз към този момент не откривам даже здрав разсъдък.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР