Кадър РТПрез последните дни се появиха смразяващи кадри, на които

...
Кадър РТПрез последните дни се появиха смразяващи кадри, на които
Коментари Харесай

Младеж от Афганистан си направи последно селфи на корпуса самолет на САЩ

Кадър РТ

През последните дни се появиха смразяващи фрагменти, на които афганистанци се придържат към корпуса на американски транспортен аероплан С-17, който изтегля хора от Кабул.

Сега се появи и селфи на един от хората, залепени за самолета.

Шокиращото видео, разпространяващо се в обществените мрежи, демонстрира сцената явно от противоположната позиция.

Мъжът, който наподобява седи на върха на корпуса на военно-транспортния аероплан С-17 на летището в Кабул, снима себе си и тълпите от хора, които следят.

Във видеото се виждат минимум осем мъже, прилепнали към корпуса на американския аероплан C-17. Те махат на тълпите, стоящи на ръба на асфалта, когато самолетът набира скорост и явно се приготвя за политане.

В един миг снимащият даже обърна камерата към лицето си за селфи. Не е ясно дали мъжът е паднал преди политане и е оживял, с цел да опише историята, или фрагментите са били извлечени от някой различен.

Други мъчителни фрагменти, оповестени в обществените мрежи, демонстрират, че най-малко двама души падат, когато самолетът набира височина. Не е ясно дали видеото, снимано от мъжа, седнал на обтекателя, демонстрира същия аероплан. 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР