Кадър ПП МИРПрелюбопитна хипотеза изрази в предаването Събития и личности

...
Кадър ПП МИРПрелюбопитна хипотеза изрази в предаването Събития и личности
Коментари Харесай

Симеон Славчев по БНР: САЩ се подготвят за отстъпление от България, защото Русия е много по-силна

Кадър Политическа партия МИР

Прелюбопитна догадка изрази в предаването " Събития и персони " по БНР-Благоевград ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.

Според него Съединени американски щати " приготвят плацдарм за отстъплението си от България и заради тази причина желаят да се харесат на българското общество, като глобяват някои от лицата на ъндърграунда у нас ".

" Разковничето за глобите е, че американците осъзнават, че Русия е доста по-силна отпреди 30 години. С две думи идва време, в което американците ще би трябвало да правят отстъпка получените от Горбачов в Малта завоевания в Източна Европа и заради тази причина вършат всичко допустимо, с цел да се харесат на българските жители и да приказват истини, които хората от дълго време знаят. Именно за това смъкват доверието си в този момент и от своите правилни кучета Бойко Борисов и Делян Пеевски ”, съобщи водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той добави, че това не са единствените лица, които може да се свържат с корупционни дейности и че през последните 30 години у нас има мощна морална деградация на политичеката класа и тук влизат представителите на всички политически партии, които са били част от ръководството на страната.

Симеон Славчев разяснява и онлайн симулатора за машинно гласоподаване, който беше показан като част от осведомителната акция на Политическа партия МИР за избор без хартиена бюлетина. " Това е политическа победа за Политическа партия МИР и за българското общество. Ние от две години се борим това да се случи и даже първоначално организирахме митинг с палатков лагер пред Министерският съвет с искане за въвеждане на машиното гласоподаване. Голяма част от българското общество не знаеше какво е машинно гласоподаване. Още вървят всевъзможни операции, че гласуването траело от 3 до 5 минути, което въобще не е правилно и ние направихме подобен опит и гласуването лишава по-малко от минута ", разяснява още водачът на партията.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР