Кадър Посолство на САЩНе е тайна, че в страни като

...
Кадър Посолство на САЩНе е тайна, че в страни като
Коментари Харесай

САЩ смятат, че в България трябва да има върховенство на закона

Кадър Посолство на Съединени американски щати

Не е загадка, че в страни като България липсва даже осъзнатост, че би трябвало да има блян към господство на закона, а се счита, че господство имат силните фигури на деня, което води до корупция и стопански неуспехи.

Юридически консултант в посолството на Съединени американски щати в София Джесика Ким разиска споделените демократични полезности сред България, Съединени американски щати и Европейския съюз със студенти и преподаватели от Варна

Посолството на Съединените американски щати продължава да предизвиква върховенството на закона измежду бъдещите водачи на България, оповестиха от посолството.

" Нашият непрекъснат юридически консултант Джесика Ким показа виртуална посетител лекция на тематика “Защо върховенството на закона има значение ” пред студенти и преподаватели от Икономически университет-Варна. Фокусът на лекцията беше върху значимостта на мощното господство на закона за триумфа на всяка страна и за това по какъв начин корупцията съществено отслабва капацитета.

Съветник Ким разиска споделените демократични полезности сред България, Съединени американски щати и Европейския съюз. Тя и студентите участваха в дейна полемика за силата на младежите да трансформират света ", се споделя в известието на американското посолство, представен от Факти.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР