Кадър от честванията на Съединението вчера. Радев коленичи пред Митрофанова.Това,

...
Кадър от честванията на Съединението вчера. Радев коленичи пред Митрофанова.Това,
Коментари Харесай

Нарочно са поставили Митрофанова до Радев на честването на Съединението

Кадър от честванията на Съединението през вчерашния ден. Радев коленичи пред Митрофанова.
Това, че Митрофанова на тези фотография не е коленичила дружно с другите публични лица, и кмета от ГЕРБ също, удостоверява отрицателното отношение на Русия към Съединението и към всеки акт на самостоятелна политика не е изненада. Идиотското в тази ситуация е, че въобще е канена на това събитие? Това не може да стане без глоба на президента – той още ли продължава да целува ръка на съветския патриарх?.

А къде е английскияt дипломат, страната, която ни е подкрепила? Изобщо какви са тези управници, тотално комплицирани в полезности и дейности и явно искащи да пренапишат историята?

Къде е споменаването на Захари Стоянов – основното настоящо лице на Съединението?
Разлом има и то бездънен и ценностен разлом. Докато не го преодолеем, не сме нация, а общ брой от русофили, жители на съветския цар и българи.

Като прибавим и изцепките на пловдивският митрополит /с ролекса и скъпите коли/ и си спомним, че за една численост да стане патриарх, и още като го сравним с великите ни църковни водачи като митрополит Методи Кусев, към този момент имаме цялата картина на деградацията на политическата ни класа и черква.

Тези хора нямаше да бъдат на фотографията и да претендират, че съставляват България, в случай че не бяха определени на избори.

Съединението ще получи своят избор на 2 октомври.



Тъй като от президентството незабавно ще се опитат да се разграничат от гафа нощес със стърчащата над Съединението Митрофанова, като се оправдаят с протокола на община Пловдив, да уточня:

Протоколът на президента съгласува с протокола на община Пловдив сходни мероприятия. Оправданието на общината в Пловдив, че поканили всички посланици, пък единствено Митрофанова е пристигнала, и за детска градина не става. Да не приказваме, че подреждането на посланиците е работа отново на протокола на президента, който преднамерено е сложил Митрофанова до него, да могат да си приказват. Гостите имат инструкциите за програмата – тирада на кмета, тирада на президент, тирада и така нататък Минута безмълвие. Това, че стърчи значи, че се колебае дали да си причисли към минутата респект към паметта.

И кой да изясни, че името на Захари Стоянов, отровения по разпореждане на Кремъл български общественик е изпуснато? И за това ли протоколът отговорен, а не началниците.

Изобщо огромен гаф сътвориха кмета на ГЕРБ и президента, разбиращ се с ГЕРБ.

Текстът е оповестен от Илиян Василев във Facebook. Заглавието е на ДЕБАТИ.БГ.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР