Кадър Новини.бгОсновен въпрос пред България е бъдещето на въглищната енергетика.

...
Кадър Новини.бгОсновен въпрос пред България е бъдещето на въглищната енергетика.
Коментари Харесай

Радан Кънев: Пасивната политика на страната ни може да доведе до по-скъп ток

Кадър Новини.бг

„ Основен въпрос пред България е бъдещето на въглищната енергетика. Затова за страната ни е значимо новите зелени политики на Европа да доведат до по-високи заплати, по – добре платени работни заплати, а не до един стопански срив в някои региони. Българското държавно управление продължава да е доста пасивно по тематиката “, съобщи пред публицисти в Страсбург евродепутатът Радан Кънев, съобщи кореспондент на NOVINI.BG.

„ Това не е нова политика. Тази политика е утвърдена с безмълвното единодушие на българското държавно управление. В момента е опцията да се уговорят запаси за компенсиране на загубите, които са контрактувани. Това не значи затваряне на въглищните централи, само че значи доста по-скъпа работа и по-скъп ток от тях “, сподели евродепутатът.

Кънев разяснява и водната рецесия в Перник. По думите му би трябвало Европейската комисия да се запознае с нея. Той съобщи, че сега желае подобен вербален въпрос да бъде заложен и разясни, че достъпът до чиста питейна вода е право на всеки един в 21 век.

Евродепутатът съобщи още, че хората стават алчни, когато са на власт и в случай че не ги е боязън от закона, те доста елементарно стават и крадливи. " Докато няма ясна визия за битката с корупцията, всички политики ще бъдат компрометирани ", сподели още Радан Кънев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 45 секунди) Рейтинг: 4530 | Одобрение: -9895 Да довежда, какъв е казусът? A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР