кадър NovaСобственици на прасета в Пазардижшко ще протестират и днес

...
кадър NovaСобственици на прасета в Пазардижшко ще протестират и днес
Коментари Харесай

Стопанин с прасе: Да дойде Бойко Борисов да ми даде половината си заплата, но без полиция

кадър Nova

Собственици на свине в Пазардижшко ще стачкуват и през днешния ден против избиването на животните им поради американската чума. Това обявиха те в директно включване по Нова телевизия. 

Жител на с. Хаджиево съобщи, че в случай че желаят да си даде прасето, ще би трябвало да пристигна Бойко Борисов " с половината си заплата ". Той заплаши, че самичък ще се оправи със санитарните управляващи, стига да дойдат без полиция. Кметът на селото Антон Андонов удостовери думите си от през вчерашния ден, че в случай че би трябвало той и съселяните му " ще извадят пушките и ще бият камбаната ". Той съобщи също, че желаят черно на бяло гаранция, че за избитите свине ще се компенсират най-малко с 1000 лв.. 

" Да се избият прасетата е като да се избият децата. Това е бъдещето на България, ние различен метод за прехранване нямаме ", сподели различен неудовлетворен гражданин на селото. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 ас (преди 1 секунда) Рейтинг: 19516 | Одобрение: 7491 в случай че е по този начин да пристигна и при мене ще заколя прасето. Напиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР