Кадър НоваПредприемачът Ивайло Пенчев се обяви за задължителна ваксинация.Според него

...
Кадър НоваПредприемачът Ивайло Пенчев се обяви за задължителна ваксинация.Според него
Коментари Харесай

Предприемачът Ивайло Пенчев: Принудителна ваксинация иначе ще умират деца ни

Кадър Нова

Предприемачът Ивайло Пенчев се разгласи за наложителна имунизация.

Според него вирусът ще нападна децата все по-яростно.

" Накратко: съвсем несъмнено е, че рано или късно Ковид ще еволюира по този начин, че да стане толкоз рисков за децата ни, колкото и за възрастните.

Който отхвърля да се имунизира, оказва помощ на вируса да реализира тази акомодация. Представяте ли си по какъв начин би изглеждал светът, в случай че умираха толкоз деца, колкото и възрастни?!

При състояние, че този вирус е евентуална опасност за живота на моите деца и внуци и знаейки, че няма научна причина да се опасяваме от имунизациите, аз изрично поддържам наложителната имунизация. Разбирам бунтарите и фрилоудърите, само че когато животът на децата е под опасност, принудата към имунизация намирам за наложителна. Само да припомня на всички бунтари против принудата:

Всички ние непрекъснато сме принудени да съблюдаваме правилника за придвижване, да не използваме опиати, да не строим в личните си парцели без позволение на основния проектант, да плащаме голяма част от направеното под формата на налози и доста още принуди. И сме принудени да си слагаме десетина наложителни ваксини, съдържащи омаломощени вируси. Бунт против ограбването ни посредством налози и ненужни регулации е доста по-подходящ от протест против грижата за децата на хората. "



 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР