кадър Нова твЗа напълно неоправдана агресия спрямо безпомощен мъж, който

...
кадър Нова твЗа напълно неоправдана агресия спрямо безпомощен мъж, който
Коментари Харесай

Момче на 16 години бие мъж, който му подава ръка за приятелство

кадър Нова тв

За изцяло неоправдана експанзия по отношение на беззащитен мъж, който е бил обичай и ритан, алармираха фенове на Нова телевизия. Те даже изпратиха клип на злодеянието. На фрагментите се вижда по какъв начин юноша удря безпомощен мъж, който даже подава ръка в символ на другарство. Момчето обаче го удря няколко пъти, а в края на видеото рита мъжа в гърба. Оказва се, че казусът е от село Въбел край Никопол.

„ Познавам мъжа, който е бил ритан. Той е роден с увреждане, само че в никакъв случай не е направил нещо неприятно и е напълно доброжелателен. Ходи по къщите на хората, с цел да оказва помощ ”, уточни кметът на с. Въбел Дарин Кинов.

Той изясни още, че нападателят не му е прочут. „ Това е една експанзия, която не знам от какво е предизвикана ”, добави Кинов.

Жертвата е мъж на 46 години. Нападателят е 16-годишен юноша, прочут на полицията, който е от Никопол. Все още се обясняват аргументите за бруталното нахлуване на беззащитния човек.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести --> <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР