Кадър: Нова ТвВМРО няма как да не защитят националните ни

...
Кадър: Нова ТвВМРО няма как да не защитят националните ни
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов за Северна Македония: Няма как да не защитим националните ни интереси

Кадър: Нова Тв

Вътрешна македонска революционна организация няма по какъв начин да не защитят националните ни ползи. Всички проблеми би трябвало да бъдат изчистени, в случай че Северна Македония желае да влезе в Европейски Съюз. Всички институции през днешния ден се сплотиха към тази идея и имат обща позиция. Не желаеме нищо повече от това Договорът за добросъседство да се съблюдава.

Това съобщи Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация в предаването " Плюс/Минус " по Нова Тв по мотив проведената консултативна среща на президента Румен Радев днес.

Според Наум Кайчев, зам.-председател на взаимната комисия, е ясно като какъв се е определял Гоце Делчев.

" От Македонска страна обаче, отхвърлят да стигнат до същите заключения. Македонец в действителност значи гражданин на района Македония в България ", сподели още той.

По думите на историка Кирил Илчев хората в Македония би трябвало да се отделят от политиците. " Зоран Заев едно мисли, друго приказва, трето прави, а четвърто демонстрира. Хората в Македония страдат от един стандарт - българският фашистки окупатор ", безапелационен бе той.

По думите на Ангелов Гоце Делчев и цар Самуил са си българи по родословие - те сами са го казвали и писали. " Няма проблем и македонците да ги почитат. Македония и България са приятелски страни ", сподели още той.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР