Кадър Нова твВасил Найденов претърпя автомобилна катастрофа вчера, като за

...
Кадър Нова твВасил Найденов претърпя автомобилна катастрофа вчера, като за
Коментари Харесай

Васко Кеца проговори след катастрофата: Оказахме се в капан, но минахме метър, можеше да е много по-лошо

Кадър Нова тв

Васил Найденов претърпя автомобилна злополука през вчерашния ден, като за благополучие артистът не е потърпевш, оплакал се е единствено от болки в коляното. Импресариото му обаче е с пукнато ребро. Произшествието е станало на път за Казанлък, където са били на присъединяване, описа Нова тв.

" В болничното заведение при прегледа ми споделиха, че нямам пукнати кости, само че несъмнено имам проблеми с краката. Но при такава злополука минахме метър и то доста. Защото колата до половината я няма. Бая мощна злополука беше ", описа пред камерата на Нова тв Васил Найденов.

" Така мощно ме боляха краката, че аз не можех да вървя и не ми беше даже до нерешителност. Пред нас караше един мерцедес, нов модел, и в един миг той внезапно понижи, а отдясно имаше ТИР. Ние попаднахме в капан, нямаше къде да отидем. Трябваше или да се ударим в ТИР-а, или в мерцедеса. Но колата внезапно понижи скоростта си - най-малко с 3040 км по-малко, и автоматизирано се случи това ", описа Найденов.

" Аз не бях доста уверен, че ще мога да пея, тъй като доста ме болеше крайници, само че такава ми е специалността и не ми е за пръв път. Аз съм имал случай преди години на един консомол имаше някакъв концерт на бригадирите. Стана тъй че ми падна едно стъкло от четвъртия етаж и ми се заби до гръбначния дирек. Водиха ме да ме оперират и доста мъчно ходех. И вечерта отидох да пея на концерта. Така че не ми е за първи път, само че дай Боже да ми е за последно ", разяснява артистът. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР