Кадър: Нова ТвВ интервю за На кафе Люси Дяковска бе

...
Кадър: Нова ТвВ интервю за На кафе Люси Дяковска бе
Коментари Харесай

Трябва ли и в България работната седмица да е от 4 дни? Ето любопитния отговор в ефир на немския възпитаник Люси Дяковска

Кадър: Нова Тв

В изявление за „ На кафе ” Люси Дяковска бе запитана би трябвало ли да заимстваме от Германия и в България работната седмица да бъде понижена на четири дни.

„ Ти си работохолик, а и си малко немски ученик, не малко. Любопитно ми е, смяташ ли, че би трябвало да заимстваме, и в България работната седмица да бъде понижена на по-малко дни, и да работим по-малко, само че мъдро, в сравнение с да разпиляваме времето си? ”, попита певицата Ина Чочева.

„ Аз имам вяра, че има причина в Германия по подобен прецизен метод да се съблюдават работната седмица 40 часа, в неделя въобще не се работи, нищо не е отворено. Ние сме заобиколени от ужасно доста информация, доста по-трудно ни е да прекосяваме през всекидневието към този момент. Дори и поради технологиите. Те ни изморяват в допълнение и по тази причина считам, че въвеждането на нещо регламентирано, не мисля че може да ни навреди. Просто може би няма да можем до 22 часа да пазарим в магазина и в неделя, само че това е въпрос на табиет. Тук, в случай че в неделя се затвори всичко, цялата нация ще се оплаче, тъй като ние сме привикнали на един доста избран комфорт. ”, отговори Люси Дяковска.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР