кадър Нова твСпоред журналиста Валерия Велева победата на Румен Радев

...
кадър Нова твСпоред журналиста Валерия Велева победата на Румен Радев
Коментари Харесай

Валерия Велева: Победата на Радев вече не му е вързана в кърпа

кадър Нова тв

Според журналиста Валерия Велева успеха на Румен Радев към този момент не му е вързана в забрадка. 

Велева подлага на критика остро казаното от президента, откакто водача на ГЕРБ Бойко Борисов отхвърли да се включи в конкуренцията за „ Дондуков ” 2.

„ Учудих се на репликата на президента за това кой под коя пола се криел. Това не е език на държавен глава, това е език за селска механа. Езикът на Радев не би трябвало да слиза до това равнище. Това беше първата му неверна стъпка. ”, сподели Велева в ефира на Нова тв.

Според пиар специалистът Нидал Алгафари, който от през днешния ден към този момент е и част от инициативния комитет на проф. Анастас Герджиков, фокусът на президента би трябвало да е не водачът на ГЕРБ, а точно кандидатурата на ректора на Софийския университет.

По думите на Алгафари евентуално Борисов е щял да излезе на терен, в случай че не беше това служебно държавно управление, съобщи tribune.bg.

„ Все едно да поканим един човечец, да го пребием от пердах и след това да го пуснем да се бие с Кубрат Пулев. ГЕРБ сега е бита доста грубо, завряна е в ъгъла от няколко министри. Логично е да се потърси най-хубавият вид, с който да се явиш на терена ”, сподели Алгафари.

Според Велева за Румен Радев до момента са били сигурни гласовете на Българска социалистическа партия, имало е сериозен мост и към десните, към Има Такъв Народ и „ Продължаваме промяната ”.

„ Но той загуби русофилските гласове. В момента четирима играчи са с русофилските гласове, губи патриотичните гласове, губи Движение за права и свободи ”, сподели Велева. „ Смятам, че Движение за права и свободи ще се включат на втория тур. Интересно е дали ще повдигнат кандидатура с турско име ”, сподели още тя.

Според Алгафари на втори тур от Движение за права и свободи ще поддържат всеки, който „ ще бъде против разединителя ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР