Кадър Нова твСлави Трифонов си изключи телефона, когато почна да

...
Кадър Нова твСлави Трифонов си изключи телефона, когато почна да
Коментари Харесай

Влади Въргала в ефира на Нова: Слави и Силвия Лулчева бяха гаджета

Кадър Нова тв

Слави Трифонов си изключи телефона, когато почна да прави шоу в БТВ, с цел да се занимава единствено с това, което би трябвало. 

Непознати обстоятелства от предишното на Слави Трифонов разкри един от околните му другари в годините на младостта. 

" Слави в никакъв случай няма да е склонен да е някъде с всички, а политиката е това – консенсус с всички в името на нещо. Неговото място в политиката сега е доста забавно и той постанова нов метод. Мисля, че няма да му е елементарно, мисля, че няма да ни е елементарно “, това разяснява пред Нова ТВ Влади Въргала, съобщи Пловдив24. 

" Относно мястото на Слави в политиката, мисля, че то е закономерно, обикновено и че отдавна е било ясно като предполагаем път.

Когато беше стачката срещу Петър Младенов във НАТФИЗ и блокирахме университетите, всички бяхме едно, ядяхме едно, спяхме по подиуми по аудитории. Слави Тогава пристигна във НАТФИЗ, бяха гаджета със Силвето Лулчева, смени бравата на един образователен кабинет и си направиха спалня за тях с ключ. Той беше единственият, който си имаше лично място “, описа Въргала.

" Аз не познавам Слави Трифонов. Познават го хората, които са до него. Ние не сме се виждали и чували години наред.Когато Слави стартира да прави персоналното шоу в bTV, той направи нещо доста мъдро – изключи телефона си. Спря да си подвига телефона, спря да приказва с всички отвън това, което трябваше да се занимава. Тогава ми се стори погрешно, тъй като по този метод се изолираш, само че се оказа, че не е по този начин “, разяснява още той.

" Хората на изкуството са пророците на живота. И Титаник го има разказан в книгите доста преди да се случи нещастието. И атентата на кулите американските близнаци го има разказан доста преди да се случи “, сподели Влади Въргала по отношение на едно взаимно видео от преди години със Слави Трифонов, скеч на тематика политика.

Попитан дали изравнява обстановката с покруса той отговори, че целият живот е покруса.

 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР