Кадър Нова ТвСилен човек в БСП нападна остро партията, която

...
Кадър Нова ТвСилен човек в БСП нападна остро партията, която
Коментари Харесай

Симов, БСП: Има такъв народ жертваха Николай Василев, за да запазят програмата си, в която няма нищо социално

Кадър Нова Тв

Силен човек в Българска социалистическа партия атакува остро партията, която завоюва парламентарните избори в България. Александър Симов съобщи в предаването " Неделята " по Нова телевизия, че анализът за загубата на партията в изборите би трябвало да бъде явен и прецизен и отговорност ще има, само че за него проблемите няма да се изчерпят с оставки.

Той бе безапелационен, че Корнелия Нинова не би трябвало да подава оставка, тъй като тя е почнала промени в партията, които би трябвало да продължат.

Относно препоръчаното от " ИТН " държавно управление Симов допусна, че никой не е дал своя вот да се размени ръководство от джип с ръководства през Facebook. " ИТН " жертваха претендента си за премиер Николай Василев, с цел да запазят програмата си, в която няма нищо обществено ", счита социалистът.

За Симов огромният проблем е, че " ИТН " не желае и не влиза в разговор с никого, написа Novini.bg.

" Те би трябвало да кажат какви са в действителност целите им, дали ще има правосъдна промяна, здравна промяна, ще се маха ли  ", сподели още той.

Александър Симов е безапелационен, че в случай че продължава неналичието на връзка сред партиите, доста скоро ще има нови избори.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР