Кадър Нова твПреводачката Мариана Хил и директорът на института за

...
Кадър Нова твПреводачката Мариана Хил и директорът на института за
Коментари Харесай

Мариана Хил: Българинът вижда Европа или като касичка или като надзирател! Холандецът обаче...

Кадър Нова тв

Преводачката Мариана Хил и шефът на института за интернационалните проучвания Любомир Кючуков гостуваха в студиото на " Събуди се ", с цел да разясняват по какъв начин българинът и европеецът схващат понятието " Европа ".

" Европейските избори са по-малко посетени по принцип освен у нас, само че тези имат по-сериозен залог “, изрази мнение Кючуков.

``
реклама

" Българинът гледа на Европа през крива вероятност. За една част от обществото ни Европа е касичка, а за друга - надзорник върху нашата вътрешна политика - " Нека да има Европа, която да ни следи! ", споделя българинът, тъй като " Всичките са маскари ", спомняме си от Бай Ганьо.

И двете неща са доста надалеч от разбирането на един холандец за Европа - за него тя е обединяване на база полезности в името на висша цел - отбягване на военни спорове, а войната се води на икономическото поле през днешния ден, както знаем.

Значението на полезности е друго. Европа не е избавление от бедността, а от войната.

Равенството го разбираме друго - в Бг с първия милион си купуваме къщи, а в Холандия се разкриват работни места. ", изясни преводачката.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР