Кадър Нова твОще една българка има нужда от помощ. Млада

...
Кадър Нова твОще една българка има нужда от помощ. Млада
Коментари Харесай

33-годишната майка Таня Чопакова е с левкемия и се нуждае от средства

Кадър Нова тв

Още една българка има потребност от помощ. Млада майка се бори с остра левкемия. 33-годишната Таня Чопакова от Петрич е диагностицирана с заболяването преди по-малко от месец, а за лекуването й в чужбина е нужна голяма сума, с каквато фамилията й не разполага, предава Нова тв.

В края на август дамата ненадейно се почувствала зле. Близките й в началото се тормозили, че още веднъж е повалена от ковид, тъй като преди няколко месеца признаците били същите. 

„ Започна да кашля. Имаше температура, боляха я мускулите. Беше доста отпаднала ”, сподели отец Никола Чопаков.

Таня излиза в болничен. За да се откри положението й, си прави си цялостна кръвна картина. И тогава излиза наяве, че организмът й е съществено обиден.

„ Всички стойности бяха или нагоре, или надолу. Нямаше един индикатор, който да е в норма ”, описа отецът.

С резултатите от проучването Таня и Никола отиват в столична болница, където се срещат със експерт.

„ Изпрати ни в болничното заведение по хематология. Диагностицираха я с остра левкемия. Целият ни живот мина пред очите ни като на кино ”, показа мъжът.

Таня понася доста зле първите химиотерапии. Лекарите пробват да я стабилизират, с цел да е в положение да бъде превозена в болница в Германия. Семейството й обаче не разполага със средства за лекуване там. 

„ Само трансплантацията на костен мозък е 120 000 евро. Не приказваме за квартири, преводачи и така нататък Молитвата е най-важна. Както Господ ще й помогне, по този начин никой от нас не може ”, сподели още той.

В момента лекарите вършат всичко допустимо да стабилизират Таня, с цел да може тя да издържи пътешестване до Германия. За Никола и двете им деца остават молитвите и вярата.

Ако желаете да помогнете на Таня, може да дарите средства по следните банкови сметки:

IBAN: BG75FINV91502015874504

Титуляр: Фондация " Заедно можем повече "

Банков код: FINVBFSF

БАНКА: ПИБ АД

Телефон на отец Никола 0896180535

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР