Кадър Нова твНямам информация дълговете на мюфтийството да са опростени

...
Кадър Нова твНямам информация дълговете на мюфтийството да са опростени
Коментари Харесай

Джелал Фаик: Нямам информация дълговете на мюфтийството да са опростени заради натиск от Турция

Кадър Нова тв

Нямам информация задълженията на мюфтийството да са опростени поради напън от Турция. Това е оригиналност за нас, персонално аз през вчерашния ден разбрах от медиите за сходна вест. Това съобщи основният секретар на мюфтийството Джелал Фаик във връзка слуховете, че задълженията на мюфтийството са опростени след напън от Анкара.

,,Ние не сме страна по това политическо говорене, което е сега. Освен това мисля, че е извънредно време българският народ да се отърси от комплекса на дребния народ, защото едва ли някой министър от периферия ще тръгне да оказва влияние``, уточни Фаик и увери, че основното мюфтийство не укрива налози, написа novini.bg .

,,Най-важното, което би трябвало да се знае, е, че ние не укриваме налози. Всичко е заявено до стотинка``, добави той.

По думите му дарението е свободен акт, което е поощрено от всички Авраамови религии и няма по какъв начин страната да поеме всичко в ръцете си във връзка с религиите.

,,Нямам визия по кое време ще бъде идващият транш за мюфтийството ни от Турция, защото това е решение на финансовото министерство, само че мога да кажа, че много постоянно парите ни закъсняват``, приключи основният секретар на мюфтийството.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР