Кадър Нова твНаркобосът Будимир Куйович, който излежава 16-годишна присъда за

...
Кадър Нова твНаркобосът Будимир Куйович, който излежава 16-годишна присъда за
Коментари Харесай

Присъдата на Куйович била намалена заради добро поведение

Кадър Нова тв

Наркобосът Будимир Куйович, който излежава 16-годишна присъда за трафик на дрога, преди ден беше хванат в кола на автомагистрала „ Тракия " с подправена шофьорска брошура. Оказа се, че по това време е бил в отпуск от пандиза. Той му се полагал поради труда, който постоянно полагал – като чистач и озеленител, в затворническото общежитие от открит вид в Казичене. Бил изместен там от Централния софийски затвор напролет на 2017 година и режимът за излежаване на присъдата му бил изменен в лек, сподели в ефира на „ Здравей, България ” началникът на пандиза в столицата основен контрольор Десислав Трайков.

„ Куйович има 2500 направени дни, които са били задоволително съображение за понижаване на присъдата му с 3 години и половина. Към сегашния миг остатъкът от присъдата му е две години и половина ”, сподели Трайков. Той акцентира, че наркобосът е бил изместен в Казичене и сполучил право на годишна отмора съгласно мненията на доста специалисти. Освен това, през последните 5-6 години нямал дисциплинарни нарушавания. „ Куйович неведнъж е награждаван поради трудовата си активност ”, сподели още Трайков.

След като бе хванат с подправена брошура зад кормилото, издадена сякаш в Португалия, черногорецът още веднъж е изместен в централния корпус на пандиза в София. „ Следва дисциплинарна глоба, а след това и завишаване на режима за изтърпяване на наказване ”, разясни Трайков.

Той дефинира като „ парадокс ” допускането, че външен човек може да е донесъл документа менте на Куйович в Казичене.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР