Кадър Нова твЖурналист е преследван и заплашван заради изразено мнение

...
Кадър Нова твЖурналист е преследван и заплашван заради изразено мнение
Коментари Харесай

Журналист пред Нова тв: Платиха на мъж да дойде да ме заплашва след публикация във Фейсбук

Кадър Нова тв

Журналист е преследван и заплашван поради изразено мнение във Facebook.

Заплашиха журналиста Мохамед Халаф поради изявления в обществените мрежи. В ефира на " Неделята на NOVA " той описа за какво се тормози за живота си и този на неговите близки.

" От 20 години – откогато стартира войната в Ирак и аз започнах да я разясних, започнаха и заканите от разнообразни страни. Те идват от хора, свързани с разнообразни български партии и политици. Най-големите и неоправдани закани са от арабската общественост. Те смятат, че компрометирам техните страни ", показа Халаф.

Според журналиста, той не е единственият, който е заплашван от арабския свят. Халаф обаче не счита да спре с мненията си. Най-страшната опасност, която е получавал, била от член на престъпния контингент, който получил висока сума пари, с цел да го сплаши.

" Той пристигна да ми опише, че са му платили да ме заплашва. Той ме предизвести, че различен няма да пренебрегне тази сума. Аз алармирах българските институции и имаше следствие. Тези хора считат, че живеят в един фиктивен свят, където техните полезности са годни в една демократична страна. Бях заплашван и, откакто разкрих една спекулация. Имаше една обява във " Франс прес ", която не беше видяна в България. Тогава също ми бяха отправени закани ", показа журналистът.

Той акцентира, че през годините постоянно се е стараел да бъде справедлив и да демонстрира всички гледни точки. Избягвал да дава оценка. Последните му изявления са свързани с спора сред Израел и Ивицата Газа.

 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР