Кадър Нова твИзоставеното от родителите си бебе в Петрич все

...
Кадър Нова твИзоставеното от родителите си бебе в Петрич все
Коментари Харесай

Шефът на социалните в Сандански: Вярвам, че до няколко дни ще се изясни кои са родителите на изоставеното в Петрич бебе

Кадър Нова тв

Изоставеното от родителите си бебе в Петрич към момента е настанено в локалната болница в Сандански. Бебето е в прелестно здраве, храни се обикновено, индикаторите му са положителни. В момента тече следствие и се организират всички нужни разпити. Сезирали сме прокуратурата и търсям уместно приемно семейство, което да се грижи за него. Това разяснява в ефира на Нова тв Елеонора Сливкова, шеф " Социално подкрепяне " в Сандански.

На този стадий не можем да приказваме за родители, защото това дете е изцяло изоставено. В тези случаи се издава акт за раждане по напълно различен ред. Към момента детенцето е с номер, публикуван от обществената организация и това цели само да имаме опция да се погрижим за него - да е признато в болница, обгрижено и по-нататък настанено при приемно семейство, разяснява Сливкова. 

Вярвам, че в границите на няколко дни ще се обясни кои са родителите на детето. За в този момент за него няма никакъв риск, тъй като за него се грижат прексрасни експерти и сега, в който детето бъде изписано от болничното заведение, ще получи съответни грижи от квалифицирано семейство, уточни тя.

Когато се открият родителите, ще работим в посока на това да се обясни какво ги е предиздвикало да изоставят детето, ще беседваме с тях, ще се изследва родителския му потенциал. Ще забележим дали ще бъдат повдигнати обвинявания на родителите от прокуратурата, разяснява Сливкова.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() { document.getElementById( " ab045861 " ).style.width = `0px`; document.getElementById( " ab045861 " ).style.height = `0px`; document.getElementB
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР