Кадър Нова твЕдин от известните варненци Влади Ковачев почина.Починал е

...
Кадър Нова твЕдин от известните варненци Влади Ковачев почина.Починал е
Коментари Харесай

Почина Влади Ковачев

Кадър Нова тв

Един от известните варненци Влади Ковачев умря.

Починал е крими героят от Варна Владимир Ковачев – прочут предприемач, изнасилвач, палач, пандизчия, лихвар. Известен е най-много със злокобното ликвидиране на брачната половинка си и предоставяне на заеми против рента до 60%

Владимир (Влади) Ковачев – един от топ сарафите през 90-те години във Варна, станал печално прочут с убийството на жена си, е умрял в събота, написа " Блиц ", базирайки се на негови другари.

Ковачев е една от енигматичните персони на варненския ъндърграунд и прехода. Първият му конфликт с Темида е през 1977 година Присъдата за младия тогава разпасан безгрижник е 5 години отнемане от независимост за групови изнасилвания на над 30 студентки.

Редица били недоволствата на девойки, че са завличани от улицата и изнасилвани в таванска стаичка. Процесът става прочут като “Черна котка ”, тъй като на вратата на стаичката, в която са били осъществявани гаврите, е имало календар с нарисувана черна котка.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР