Кадър Нова твДеветокласници бяха настанени в 4-звезден хотел в Русе

...
Кадър Нова твДеветокласници бяха настанени в 4-звезден хотел в Русе
Коментари Харесай

Как деветокласници се оказаха настанени в хотелски стаи с липсваща хигиена!?

Кадър Нова тв

Деветокласници бяха настанени в 4-звезден хотел в Русе в границите на учебна екскурзия в стои, които са с доста неприятни условия. На фотосите в интернет хотелските стаи наподобяват по един метод, а в реалност са напълно други. " Бяхме доста сюрпризирани от това, което заварихме ", разяснява ръководителят на екскурзията и учител на учениците Виктория Митова пред Нова тв.

Искахме да намерим шефа на хотела, с цел да преместим децата в други стои. Оказа се обаче, че в Русе сега се организират два фестивала и поради това децата не могат да бъдат преместени. От управлението на хотела желаеха да ни компенсират, като ни върнат част от парите, разяснява Митова. 

" Спорът тук е, че хотелските стаи не са чисти, че не дават отговор на изискванията за настаняване на деца, даже храната не е с предстоящото качество ", коментира Деница Иванова, представител на туристическата организация. Тя уточни, че в офертата е било посочено, че стаите няма да са реновирани, само че пък че ще дават отговор на всички санитарно-хигиенни условия. 

Какво и по какъв начин се е случило към този момент е обект на инспекция от страна на министерството на туризма. 

" Стаите са били чисти, кърпите, чаршафите, всичко е било сменено и изрядно ", разясниха от управата на  хотела. 

" Голяма част от хотелите отхвърлят училищен настанявания. Ние сме може би единствения хотел в града, който настанява училищен групи ", показаха от хотела. 

" В реалност тези стаи, в които бяха настанени децата от тази екскурзия, не се продават. Те могат да се оферират по гледище на клиента. Те не са реновирани, по тази причина не се продават. Те са почистени и заредени, само че не дават отговор на 4 звезди, колкото има хотела ни ", допълниха от управата. 

Хотелът няма право да предлага услуга, която не дава отговор на звездите. Затова това, което е станало, е нарушаване. Тези стаи би трябвало да бъдат запечатани, разясниха проверяващи. 

" Според нас тези стаи са рискови за здравето и живота на децата - мебелите са счупени, едно стъкло имаше счупено, тв приемниците не са закрепени както би трябвало. Няма и охранителна система. Ние имаме право като министерство да издадем наказателно разпореждане, санкция и понижаване на категоризацията ", обясниха представители на министерството на туризма. 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР