кадър Нова твДа се молим да не завали сняг, че

...
кадър Нова твДа се молим да не завали сняг, че
Коментари Харесай

Александър Иванов: Да се молим да не завали сняг, че ще стане страшно

кадър Нова тв

Да се молим да не завали сняг, че ще стане ужасно. Няма един обезпечен лев от кабинета за зимното снегопочистване. Това съобщи в " Денят онлайн с Наделина Анева " Александър Иванов от ГЕРБ.

По проблема с двойното поданство на Кирил Петков той разяснява, че Румен Радев може би е знаел, че някогашният министър на стопанската система е скрил в декларацията си, че има двойно поданство с предумисъл.

Иванов разяснява и последните две Народни събрания.

" Те с късия си живот не доведоха до нищо стойностно, а партиите действаха, осланяйки се на това да не беседват с ГЕРБ, само че не съумяха да се схванат и между тях. Затова виждаме галопиращата инфлация, бездействието на втори длъжностен кабинет, ниската имунизация, един проблем не може да бъде решен ", акцентира той. 

Според него най-смешното опрощение е, че ГЕРБ е довел протестиращите строители пред Министерство на регионалното развитие.

" Преди една година имаше политически митинги, а в този момент са към този момент социално-икономически със напълно резонни претенции ", счита Иванов.

Той счита, че жителите нямат предпочитание да отсрочват решаването на проблемите повече, по тази причина още веднъж гласоподават доверие на ГЕРБ. А измежду целите на партията уточни справяне с икономическата и здравната рецесии.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР