Кадър: Нова ТвБитият служител в магазин в Габрово проговори пред

...
Кадър: Нова ТвБитият служител в магазин в Габрово проговори пред
Коментари Харесай

Проговори Венцислав, който бе пребит в магазин от трима

Кадър: Нова Тв

Битият чиновник в магазин в Габрово проговори пред Нова Тв. Както е известно, на 7 април към 22 часа Венцислав Димитров бе пребит от трима мъже, откакто им направил забележка да се държат неучтиво.

``
реклама

Ето какво сподели Венцислав Димитров в „ Здравей, България ”:

„ Влязоха трима и започнаха да се закачат с един от нашите клиенти. Отидоха при него с обидни думи да го предизвикат. Виждал съм ги няколко пъти да идват в нашия магазин, само че не ги познавам, не съм имал приказки с тях.

Направих им забележка, не реагираха, помислих, че всичко се разминава и продължих да си зареждам стоките. Докато зареждах, колежката ме извика на касата, тъй като се заяждали с момче на входната врата. Отидох при тях и ги помолих да не се разправят на вратата, тъй като влизат клиенти.

Около 7-8 минути се борихме и бяхме в разправии. Доколкото можех, се справях...

Пуснах тъжби, имам здравно удостоверение. Имам рани по окото и устните, бях подготвен да изпадна в комоцио. Имам охлузвания и пострадвания. ”

Тримата биячи са арестувани за 24 часа, а през днешния ден сутринта към 50 души са се събрали пред магазина в поддръжка на Венцислав.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР