Кадър Нова твБезплатна високоскоростна интернет връзка ще изградят на територията

...
Кадър Нова твБезплатна високоскоростна интернет връзка ще изградят на територията
Коментари Харесай

С пари от Европа: Изграждат безплатна Wi-Fi мрежа в 113 общини у нас

Кадър Нова тв

Безплатна високоскоростна интернет връзка ще изградят на територията си 113 български общини. Те ще получат по 15 000 евро в границите на акцията WiFi4EU, заяви Нова тв.

Една от общините, които ще се възползват от услугата, е Сапарева баня. В петък българският еврокомисар Мария Габриел връчи ваучера на кмета на града. Общината сама ще реши в кои зони да бъде построена мрежата. Очаква се тя да проработи при започване на юни.

А съгласно Габриел съществуването на интернет ще даде повече видимост на културното завещание и красивата природа на България. 

" Вярвам, че през днешния ден изпълваме думичката " съгласуваност " с съответна изгода за хората – младите да продължат да употребяват интернет пространството за достъп до културата, до познание, до информация, да дадем опция на нашите възрастни хора да имат връзка със своите деца и внуци ", разяснява еврокомисарят.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР