Кадър: Нова твАко някой ви се представи за булка –

...
Кадър: Нова твАко някой ви се представи за булка –
Коментари Харесай

Булката беглец, булката крадец: Жена се преставя за младоженка и обира магазини и салони

Кадър: Нова тв

Ако някой ви се показа за младоженка – внимавайте, тя може да се окаже апаш. Серия от обири, осъществени от мнима младоженка.  Бивша затворничка се показва за булка и обира магазини и заведения за хранене . Последните случаи са от началото на тази година. Никой не знае какъв брой общо е открадната, тъй като не всички са подавали тъжби в полицията. Официално има 7 регистрации, предава Нова тв.

Представя се за Миглена, само че същинското й име е Адриана - на 23 години от София. Бивша затворничка, лежала е за обири. Обира цветарски магазини, заведения за хранене, фризьорски салони.

Краде по заучен сюжет, сменя единствено прическат а. Представя се за бъдеща младоженка от богата фамилия. Така обира Малинка Мончевска, притежател на цветарски магазин в центъра на София. Сватбата щяла да бъде обилна с доста посетители. Затова мнимата младоженка разигравала лъжливия сюжет към четири часа.

Театърът завършва, когато измамницата отива до тоалетната и пребърква чантата на собственичката на магазина. Отмъква й всичките 600 лева и за секунди изчезва от магазина. Малинка се оказала една от многото жертви на мнимата младоженка. Казали й го в полицията.

Нейни колежки от сектора също останали без стотинка. Едната с цветарски магазин в столичния квартал „ Дървеница ”, другата в „ Манастирски ливади ”. Единият от случаите е преустановен, тъй като мнимата младоженка не е открита от полицията. Пребърквала продавачки и в Сливен.

Разигравала сюжетът с булката и в скъпи заведения за хранене . Преди да заплати сметката - изчезвала. Завличала е с пари и фризьори, и маникюристи. Има седем регистрации за обири, условна и ефикасна присъда. Половината от обраните не са пускали тъжба в полицията. Преди броени дни е арестувана още веднъж. Чака се съдът да се произнесе.

Повече гледайте във видеото.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР