Кадър Нова твАко блокираме членството на Северна Македония в Европейския

...
Кадър Нова твАко блокираме членството на Северна Македония в Европейския
Коментари Харесай

Журналист за спора със Северна Македония: В парадоксална ситуация сме

Кадър Нова тв

Ако блокираме участието на Северна Македония в Европейския съюз, това ще бъде доста неприятен сигнал към съседите ни. Подписахме контракт за другарство, а в този момент сме в една парадоксална обстановка да не знаем какво тъкмо желаеме. На кой какво не му харесва сега, това не разбирам. Това сподели в предаването " Плюс-минус " журналистът Николай Кръстев, представен от вести.бг.

В момента се оказва, че сърбите и гърците са решили своите проблеми със Северна Македония, а България спори със съседките си, съобщи той.

Няма потребност от спор за Гоце Делчев. Не разбирам естеството на този спор чий е Гоце Делчев. Вместо да градим автомагистрала, която да ни свързва и да носи името на Гоце Делчев, ние спорим чий е той. Ние сме едно цяло и Гоце Делчев е този мост, който би трябвало да ни свърза непрестанно, уточни Кръстев.

Не знам за какво междуведомствената комисия в Македония не работи в предизборна конюнктура. Явно в Македония някой има интерес да се клатят връзките с България, разяснява журналистът.

Въпреки че в Македония има линч към хората, които приказват истината, там има доста младежи, които желаят да градят положителни връзки със страната ни. Не ни би трябвало спор сега, би трябвало да вървим дружно, сподели още Николай Кръстев.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР