Кадър Нова твАбсурдите с ТЕЛК продължават. На 56-годишният Васил Стоянов

...
Кадър Нова твАбсурдите с ТЕЛК продължават. На 56-годишният Васил Стоянов
Коментари Харесай

Абсурдите продължават! Мъж от с. Баня с три стенда и диабет без инвалидна пенсия

Кадър Нова тв

Абсурдите с ТЕЛК не престават. На 56-годишният Васил Стоянов от с. Баня са сложени три стента на сърцето. Мъжът има и диабет, само че към този момент няма инвалидна пенсия, тъй като в ТЕЛК са решили, че не му се поставя, споделя Нова тв.

Стентовете на сърцето му са сложени през 2016 година в границите на два месеца. Тогава той се явява на трудово-експертна комисия, която преценя, че е с 86% понижена работоспособност.

Година по-късно Стоянов се явява за възобновяване на ТЕЛК решението.

„ От 86% намалиха процента на трудоспособността ми на 50%. Минават два месеца. Една нощ ми става доста неприятно, отивам в болничното заведение в Благоевград и ми поставят още един стент – трети. След изписването ми от болничното заведение, нося епикризата в картотеката на ТЕЛК-а, с цел да вдигнат най-малко малко процентите след третия стент. В резултат ме смъкват на 40% ”, споделя Васил Стоянов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР