Кадър Нова тв32-годишен мъж от Гоцеделчевско беше пребит с метални

...
Кадър Нова тв32-годишен мъж от Гоцеделчевско беше пребит с метални
Коментари Харесай

Мъж, пребит с метални тръби, обвини бившия си съдружник, че му изпраща маскирани биячи

Кадър Нова тв

32-годишен мъж от Гоцеделчевско беше пребит с железни тръби. В момента е с травми по краката и ръцете и се лекува в дома си, оповестява Нова телевизия.
Пострадалият е уверен, че боят е поръчан от негов някогашен съучастник, с който до неотдавна изкарвали пари посредством извличане на биткойни. Скарали се поради подозрения за обири, последвали палежи на коли и къщи, както и обири на машини за криптовалути за хиляди левове.

``
реклама
В четвъртък вечерта Илия Ламбрев се прибира и паркира автомобила си пред дома си в село Мосомище. Тогава в тил го атакуват трима маскирани.
„ Побойниците се бяха скрили зад паркирал джип. Първо ме напръскаха със спрей, единият ме хвана откъм гърба и стартира да ме души, а другите двама започнаха да ме удрят. Идея си нямам какъв брой време продължи. Сестра ми се появи от терасата и се развика и ме оставиха. Биха ме с стоманени палки ”, споделя Илия Ламбрев. Той е уверен, че побоят е поръчан от някогашния му съучастник Крум Кондов.
„ Няма такова нещо, аз съм IT експерт, а не гарант на пребивания. Бях си у нас при фамилията. Имам десетина камери за видеонаблюдение у дома. Може да се види къде съм бил, да ми се ревизира телефонът. Не поръчвам хора и не знам по какъв начин стават тези неща, нямам и такива контакти. Моите контакти са в IT бранша. По през целия ден съм пред компютъра ”, съобщи Крум Кондов.
Допреди година пребитият Ламбрев и упрекнатият от него като гарант на побоя Кондов имали общи машини за копаене на биткойни и дружно добивали криптовалута. След време се скарали и  завършили партньорството.
„ В един миг се усетих, че краде от мен. Отбиваше половината от моите машини да си работят за него. И оттова се разделихме и неведнъж се е заканвал, че ще ми навреди. Даже ме е заплашвал по телефона, че ще ми стъжни живота ”, добави още Илия Ламбрев.
След заканите на Ламбрев почнали да му се случват произшествия. Някой стрелял по колата му 5 пъти, по-късно запалили автокъщата му, а след това изгоряла и вилата на татко му. Стигнало се и до побоя. От прокуратурата в Гоце Делчев обявиха, че следствия по всичките случаи се водят, само че отговорен към момента не е открит. Доказателства против Кондов също няма.
Взаимно двамата се упрекват и в обири на машини за извличане на биткойн.
Побоят пред дома на Ламбрев се проверява. Мъжът е с пострадвания по краката и ръцете, само че счупвания няма.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР