Кадър: Нова твРумен Радев направи това, което се очакваше от

...
Кадър: Нова твРумен Радев направи това, което се очакваше от
Коментари Харесай

Крум Зарков: Управляващите се готвят за отхвърлят законопроекта за Изборния кодекс

Кадър: Нова тв

" Румен Радев направи това, което се очакваше от неговата институция. Мотивите, които уточни са претекстове, които опитахме да ги пазиме 26 часа. Това са причини на здравия разсъдък. Ветото е отчасти, не изцяло. Президентът връща 18 разпореждания, сред които  най-скандалните, включително преференциите, машинното гласоподаване и други. Парламентът, с цел да удовлетвори настояванията, в това число и тези на Българска социалистическа партия, би трябвало да се откаже от закона, т.е. да не гласоподава повторното му приемане, след което да отхвърли параграфите един по един. За страдание, през вчерашния ден разбрахме, че ръководещите се готвят да създадат друго. Те считат да отхвърлят законопроекта, за което трябват 121 гласа, с цел да се отхвърли ветото ", каза Крум Зарков, - зам.-председател на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " в предаването " Плюс - минус " по Нова тв.

" Ние не взехме това решение, откакто бяхме очевидци на безспорното безчинство над парламентарната процедура. И това е единствено черешката на тортата. Вече 2 години този парламент играе 2 напред 1 обратно, съгласно волята на хора отвън него, политически и стопански дейци. Ние в Българска социалистическа партия сме ужасно привързани към парламентаризма и считаме, че парламентарната форма на народна власт е единствената, която е допустимо да обезпечи политическата независимост на хората, само че изчерпена от наличие тя прави тъкмо противоположния резултат ", добави още той.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Ком
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР