Кадър Нова тв: Кажете на цяла България истинското име на

...
Кадър Нова тв: Кажете на цяла България истинското име на
Коментари Харесай

Кажете на цяла България истинското име на момчето с макетния нож, Тото от Скандау не извържа пред Ана Мария Конова

Кадър Нова тв: Кажете на цяла България същинското име на момчето с макетния нож, Тото от Скандау не извържа пред Ана Мария Конова

Изключително прочувствен бе Йонислав Йотов – Тото от Скандау в ефира на Нова тв.

Той не устоя на прилива на страсти във връзка с случая от Стара Загора с момчето с макетния нож и момичето с 400 шева.

Блиц новината обиколи цяла България.

БТВ и Нова излъчиха десетки репортажи.

Водещата го пита за случая и каква е нашата роля.

„ Аз имам безпределно доста въпроса. Как може да не го намират, по какъв начин може 30 дни да го оставят да си прави каквото си желае. В последна сметка какво е същинското му име – Галин или Георги “, пита Тото.

„ В последна сметка и за семейството се чудим – Георгиев ли е или Николов. С букви Г.Г. “, призна водещата на Нова Ана Мария – Конова.

„ Ще се случи ли нещо? Знаеш ли. Имам образец. Влезе в студиото ми апаш и ми открадна техника за хиляди левове. Не съм го обявявал пред медиите. Показах го на полицията на камерите. Дойдоха. В този миг той влиза отново. Те го задържат. Той споделя, че е той на камерата. Вече 2 месеца нищо не знам. Никой не се свързва с мен. “, описа Тото.



Той се е върнал да ми остави едно кабелче и една камера. Загризала го е съвестта на сутринта. Всички останали неща ги няма. Вече очаквам трети месец. Затова нищо не става. Затова в Стара Загора нищо не става.
Ако не става този народ би трябвало да направи нещо.
Моят другар Станислав Цанов пуска разгласява. Как е допустимо това нещо? Ние ли би трябвало да го търсим. Накрая ние го намерихме.



Натиск за всичко ли? Моля ви, помогнете ми да си върна нещата от студиото. Нали ние сме ги избрали, с цел да не натискаме.

Дано има правораздаване. Писна ми. Как е допустимо за всичко да няма правораздаване. Как е допустимо е да приказват едно, по какъв начин е допустимо да спи с кюлчета и да си щрака с пръсти. Къде живеем. Те си вършат каквото желаят, съобщи Тото.

Тема с продължение, сподели Ана Мария Конова.



Стига продължения!, отсече Тото.

Той приказва и за новата си ария. Тя се споделя „ Тайни знам ”  и носи обръщение към публиката. „ Това е най-важната част. Идеята за нея пристигна от сина ми, който ме попита дали ще му направя ария. Отидох в студиото и му я направих до половината. Занесох му я у дома да я чуе. Много я хареса и я кръсти „ Й баща ”. Тази ария си остана незавършена година. После жена ми ми сподели да я довърша ”, споделя изпълнителят.

В клипа на песента взе участие съвсем цялото му семейство – без сина му. „ Концепцията е негова, би трябвало да има и нещо за другите ”, добавя Тото.

 
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР