Кадър: Нова телевизияЗа изключително неприятна ситуация разказва в свой репортаж

...
Кадър: Нова телевизияЗа изключително неприятна ситуация разказва в свой репортаж
Коментари Харесай

65-годишен мъж ще остане на улицата, след като домът му бе продаден от настойника му

Кадър: " Нова телевизия "

За извънредно неприятна обстановка споделя в собствен репортаж " Нова телевизия ". Става дума за 65-годишен мъж, който ще остане на улицата, откакто домът му бе продаден от настойника му.

Случаят възмути съседи и другари на пострадалия. Стамен е психологично болен от дете. След гибелта на татко му за него се грижат другари от детството. През 2020 година му е назначен аставник, а апартаментът, който се намира в центъра на Казанлък, е продаден на двойно по-ниска цена точно от него. Прокуратурата образува кореспонденция с данни за закононарушение и машинация.  

„ Баща му ми даде натуралния акт на жилището с молбата да го вардя. На 9 ноември 2020 година на Стамен му беше назначен настойник – Борис Димитров. През февруари домът му от 90 кв. м. беше продаден за 37 000 лева ”, описа в ефира на „ Здравей, България ” Петър Събчев. 

От съда оповестиха за NOVA, че е спазена процедурата по продажбата и през днешния ден ще излязат с публична позиция по случая. Попечителят е бил назначен със правосъдно решение на Окръжния съд. Настойникът е длъжен да се записва в общината. От там също е подадена тъжба за опит за машинация. По думите на съседите продажбата е осъществена от организация за недвижими, в която настойникът работи. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР