Кадър: Нова телевизияСоциолози и политолози се обединиха около идеята, че

...
Кадър: Нова телевизияСоциолози и политолози се обединиха около идеята, че
Коментари Харесай

Буруджиева: Има два варианта - правителство с мандата на „Има такъв народ” или правителство начело с ГЕРБ до декември

Кадър: " Нова телевизия "

Социолози и политолози се сплотиха към концепцията, че мъчно ще бъде формирано незабавно държавно управление предвид на резутатите от изборите. Те обсъждаха вота в ефира на " Нова телевизия ".

" Правителство с мандата на „ ИТН ” или държавно управление отпред с ГЕРБ до декември. Това са двата очевадни разновидността съгласно идната ротация. Има опция и за трети вид, в случай че първите две партии не съумеят да образуват кабинет ”, съобщи политологът Таня Буруджиева.

„ Не виждам по какъв начин може да се получи постоянна настройка за работещо държавно управление. Ще има проблеми в продължение на месец до момента в който се стигне до някакво може би служебно държавно управление ”, уточни социологът Кольо Колев.

И социологът Мира Радева, и  социалният антрополог Харалан Александров се сплотиха към тезата, че съставянето на държавно управление ще е мъчно.

" Партиите имат всички благоприятни условия да създадат в действителност мажоритарни избори, с цел да се опитат от втория път да завоюват първото място ", уточни Буруджиева. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР