Кадър: Нова телевизияНова синоптичка се появи за първи път в

...
Кадър: Нова телевизияНова синоптичка се появи за първи път в
Коментари Харесай

Вдовицата на убития бизнесмен Борислав Манджуков започна като синоптичка в Нова телевизия

Кадър: " Нова телевизия "

Нова синоптичка се появи за първи път в ефира на " Нова телевизия " тази заран. Оказва се, че това е Лора Георгиева - вдовица на убития през 2014 година предприемач Борислав Манджуков, написа Life.dir.bg.

В тъмносиня прилепнала рокля Лора се появи в ефира с очевидно изменен външен тип, а от медията към момента не са обявили публично за нейното присъединение към екипа от синоптици в малкия екран, в който влизат Никол Станкулова, Гери Малкоданска и Ники Василковски.

Лора Георгиева има прочут опит като тв водеща, само че след гибелта на Манджуков, за нея не се знаеше съвсем нищо. Някои медии писаха, че тя се е прибрала в родния си град Казанлък, дружно с дъщерята на фамилията Мишел, само че не след дълго двете са се завърнали в столицата.

Не е ясно и дали Лора е получила част от наследството на предприемача Борислав Манджуков, което бе оценено на над 200 милиона лв..

Единствено ясно е, че в този момент Георгиева очевидно е решила да се върне към малкия екран, както и че тя е нанесла известни корекции във външния си тип, които накараха някои от феновете на малкия екран да я оприличат на Анджелина Джоли.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
НАПИШИ КОМЕНТАР