Кадър НоваПожарникарите разполагали само с един хеликоптер за гасене на

...
Кадър НоваПожарникарите разполагали само с един хеликоптер за гасене на
Коментари Харесай

Марешки за ситуацията в България: Експериментите водят до провали. Доказателства тези дни - колкото искаш.

Кадър Нова

" Пожарникарите разполагали единствено с един хеликоптер за гасене на горящите пет декара труднодостъпна околност в Боровец. ", написа преди минути Веселин Марешки.

" Но дадохме милиарди за самолети на хартия! Помните, че само ВОЛЯ беше срещу подобен разход в миг, в който страната и българите имат потребност от доста по-важни неща - високи заплати на лекарите, коли за спешна помощ, здравни хеликоптери, ето и хеликоптери за пожарната, за безвъзмездни медикаменти за деца и пенсионери, за служител на реда във всяко село, тъй като битовата престъпност по селата минава граници... За какво ли не!

Винаги съм казвал - националните пари би трябвало да се разпределят с разсъдък и честност! Затова в ръководството би трябвало да влизат опитни хора, които знаят какво значи да ръководиш. Експериментите водят до провали. Доказателства тези дни - колкото искаш. "



 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР