Кадър Ники Кънчев, ФБЗов за помощ пусна Ники Кънчев в

...
Кадър Ники Кънчев, ФБЗов за помощ пусна Ники Кънчев в
Коментари Харесай

Ники Кънчев: Цвети е болна от рак, а сестра й Деси е готова да й дари костен мозък

Кадър Ники Кънчев, ФБ

Зов за помощ пусна Ники Кънчев в обществената мрежа:

" Пиша и рева. Аз си знам за какво. Имам необикновен сантимент към близначките, към сестрите, към сестринската всеотдайност. Поеми ти удара, жертвай се с цел да живее другата!
Господи, Господи!
Вижте ги тези две прелестни сестрички.
Десислава и Цвета Страхилови.
От прелестния Перник, дори от село Богданов дол, до Перник.

Така стартира разтърсващият пост на Ники Кънчев, с който приканва да помогнем на две деца, които се борят за живот.

Цвети е болна от рак на кръвта, остра лимфобна левкевмия. В момента е в ремисия в ИСУЛ в детската онкохематология под грижите на лекар Надежда Юрукова и под персоналното наблюдаване на моя огромен другар професор Добрин Константинов, на когато имам цялостно доверие, тъй като е избавил доста български деца.
Та, Цвети е болната. А Деси е сестра й, която е подготвена да й подари костен мозък в клиника в Дюселдорф. Слава Богу, оплюваната от мнозина Здравната каса ще поеме опeрациите. Браво!
Трябват обаче още парички, тъй като Цвети и майка й Мира, най-обикновена българка от Пернишко ще би трябвало да живеят в Германия от 6 месеца до 1 година до момента в който траят операциите.
Ето банковата сметка, на която можете да преведете каквото решите за Цвети Страхилова.
Обединена Българска банка
Цвета Бойкова Страхилова
BG50UBBS80021018910250 BIC код UBBSBGSF
Та по този начин, Деси и Цвети Страхилови.
Всъщност забравих да ви кажа най-важното. Деси е дребната сестричка, ей този фъстък на 13 години е подготвена да се ЖЕРТВА за сестра си Цвети, която я е гушнала.
Господи, Господи и ние си мислим, че имаме проблеми.
Не, хора, имаме Герои! Като Деси Страхилова.
Затова пращайте пари и идвайте в Перник на 21 юни на огромен благотворителен концерт от 19 часа на „ Стадиона на мира “ в града. Аз ще повеждам!
И нещо значимо към моите другари от поп и рок музиката: Готини, знаете какъв брой ви обичам и поддържам, какъв брой съм ви канил по изявленията. В плаката за концерта обаче има единствено по този начин наречените поп фолк звезди: Преслава, Лорена, Теди Александрова, Ани Хоанг, Антония и още куп техни сътрудници. Днес се чух с Преслава и тя плачеше!
Така че скъпи мои поп и рок реализатори, идвайте в Перник в понеделник да създадем най-якия концерт, в случай че би трябвало цяла нощ ще свирим и пеем за Цвети.
Перник, с теб сме!


 
Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР