кадър Народно събрание, видео: Фейсбук/В последните 12 години ГЕРБ вървяха

...
кадър Народно събрание, видео: Фейсбук/В последните 12 години ГЕРБ вървяха
Коментари Харесай

Хаджигенов към ГЕРБ: 1984 на Оруел е книга предупреждение, а не списък за изпълнение

кадър Народно заседание, видео: Фейсбук/

В последните 12 години ГЕРБ вървяха по листата за заличаване на демокрацията пункт по пункт.

Сега, когато към този момент нямат опция да убиват демокрацията, те крещят в унес " Вие убивате демокрацията ", това сподели Николай Хаджигенов от ИБГНИ по време на днешното съвещание на Народното събрание, на което беше отхвърлено предлагането да се направи анкетна комисия, която да ревизира работата на вътрешния министър Бойко Рашков преди последните избори.

„ Тепърва на нас следва да покажем по какъв начин наподобява демокрацията ", съобщи той. Депутатът направи и литературна отправка към класическата антиутопия „ 1984 “ на Джордж Оруел. " Джордж Оруел - 1984 - книгата е написана като предизвестие, не като лист за осъществяване “, с тези думи той се обърна към групата на ГЕРБ. Хаджигенов сподели също, че е впечатлен по какъв начин ГЕРБ познават демокрацията пункт по пункт, точка по точка, единствено и единствено с цел да я убият.

 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР