Кадър на самолет Ту-134, забил се в гора край Разград,

...
Кадър на самолет Ту-134, забил се в гора край Разград,
Коментари Харесай

Каква е историята на призрачния самолет до Разград?

Кадър на аероплан Ту-134, забил се в гора край Разград, озадачи стотици консуматори в мрежата. Разбира се, за локалните поданици това надалеч не е нещо мистериозно или ново.

Корпусът на летателната машина е непокътнат извън, само че отвъртре е изтърбушен. На няколко места има по-големи дупки.

Въпреки че към него е слагане ограда, постоянно деца се промъкват за игра в него. Или пък възрастни желаят да запечат на фотография загадъчната машина.

Необичайното място, където се е приземил самолетът - наоколо няма писта, основава доста легенди какво тъкмо се е случило в последния му полет. Имало е изобщо подобен?

Според главната информация машината е употребена за военни учения за битка с терористи и избавяне на заложници пред 80-те години. По-късно той е спрян от полети - става неспособен механически. Как обаче се оказва в гората? Този въпрос тормози мозъците на доста хора, мислещи разумно. И за какво не е даден за скрап най-малко? Отговорът съгласно военни е, че аероплан е дошъл на части поделението и е бил съединен на място.

Някои хората отхвърлят да повярват на тази информация и имат свое пояснение на зарязаната машина.

Друг интересн въпрос е за какво и до ден сегашен машината остава там. Местни поданици са предложение да бъде вложено в нея и да стане атракция или знак на града. Засега обаче самолетът продължава да лежи " уединен " и гората...

Снимка: Йордан Григоров

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР